Gigtforeningens Vestjyllandskreds – det gør vi nær dig

Velkommen til Vestjyllandskreds. Kredsen dækker Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Lemvig, Ringkøbing-Skjern og Struer kommune.

Det gør vi nær dig

Vi arbejder lokalt for bedre forhold for mennesker med gigt. Det gør vi blandt andet ved at afholde arrangementer og foredrag, og vi tager ud og fortæller om gigt og Gigtforeningen.

Her kan du se vores aktiviteter og arrangementer:

Kalender for Vestjylland

Lokalgrupper

Find lokalgrupper

Søger du motionsaktiviteter?

Find motionsaktiviteter

Hold dig opdateret

Vestjyllandskredsen på Facebook

Tilmeld dig Vestjyllandskredsens nyhedsbrev

Brugerråd på Reumatologisk Ambulatorium, Holstebro

Der er etableret et brugerråd, som består af patienter, repræsentanter for Gigtforeningen samt læger, sygeplejersker og lægesekretær fra afdelingen. Rådet er et forum for udvikling af ideer og nye tiltag, som kan styrke kvaliteten og forbedre samarbejdet imellem personale og patienter.
Du er velkommen til at henvende dig til Gigtforeningens repræsentant, Jytte Lauridsen på tlf. 22 41 44 70, hvis du har en idé til et emne, som rådet kan arbejde med.

Vær med i det frivillige arbejde

Har du spørgsmål til vores arbejde eller vores aktiviteter, er du meget velkommen til at kontakte os.
Vi vil meget gerne være flere frivillige, så vi kan gøre endnu mere for gigtsagen. Hvis du har lyst til at hjælpe os med at arbejde for den gode sag, er du velkommen til at kontakte os og høre mere.

Jonna Nygaard Poulsen
Tlf. 40 59 32 13