Foredrag med Lotte Heise

Pris: Medlem: 125 kr.
Ikke-medlem: 150 kr.
Tilmelding:

Tilmelding senest d. 23.02.2020 på mail: gigtarrangement@gmail.com eller tlf. 42 41 14 52 (efter kl. 16.00)

Arrangør: Søhøjlandskreds

Kom og oplev et medrivende foredrag, når Lotte Heise fortæller om, hvordan hun tøjler smerterne ved slidgigt.

"At være ramt af gigt er dødssygt, især fordi det ikke altid kan ses, selvom man måske går lidt "skævt" ind i mellem. Det er temmelig bøvlet at være til middagsselskab og hele tiden stå op, fordi ryggen gør ondt! Eller til en fest,
når folk spørger, om man vil med i skoven i det skønne vejr, og det er en rigtig dårlig "fod-dag"", lyder det fra Lotte Heise. På den anden side, tænker Lotte Heise altid, at smerterne ikke skal bestemme over hende. Det er hende, som bestemmer over dem!

Mere om foredragsholderen
Lotte Heise er 60 år. Hun har levet med smerter fra gigt i 35 år. Lotte er kendt som forfatter, foredragsholder, entertainer, skuespiller og tidligere fotomodel.