Foredrag: Bliv klogere på fuldmagt og testamente

Dato/tid: 20.01.2020 kl. 19:00
Sted: Lunden Medborgerhus
Vestergade 74
8600 Silkeborg
Pris: Medlem: 50 kr.
Ikke-medlem: 75 kr.
Tilmelding:

Senest den 15. januar til tlf. 40 36 32 85 eller e-mail gigtensilkeborg@gmail.com

Arrangør: Silkeborg lokalgruppe

Kunne du tænke dig at blive klogere på fuldmagt, testamente og andre relevante familieretlige temaer?

Så kom med, når Familieadvokaterne Karen Marie Jespersen og Marie Rud Hansen gennemgår væsentlige familieretlige temaer, og giver dig muligheden for at få styr på, hvordan du sikrer dig bedst mod ubehagelige juridiske overraskelser.

Det kan være, du har et familiemedlem, der er på vej mod demens, eller at du har spørgsmål til dødsbobehandling. Alt dette og meget mere får du mulighed for at stille spørgsmål til denne aften.

Om foredragsholderene

Karen Marie Jespersen og Marie Rud Hansen er advokater ved Brockstedt-Kaalund Advokatpartnerselskab.