Foredrag: Oplev Hanne Albert - ”The Queen of Modic”

Dato/tid: 30.04.2019 kl. 19:00
Sted: Horsens Bibliotek, Foredragssalen
Tobaksgården 12
8700 Horsens
Pris: Medlem: 50 kr.
Ikke-medlem: 65 kr.
Tilmelding:

Senest den 26. april til gigtarrangement@gmail.com eller tlf. 81 81 39 07 (efter kl. 16).

Arrangør: Søhøjlandskreds

Vil du gerne blive klogere på rygsmerter og hvad der kan gøres ved dem? Hanne Albert er en af de førende forskere i verden inden for rygsmerter og Modic forandringer, og hun går under kælenavnet "The Queen of Modic".

Hun er oprindeligt uddannet som fysioterapeut, har en Master i Public Health og en Ph.D. i sundhedsvidenskab. Hanne Albert har de sidste 13 år forsket i Modic-forandringer, og hun har fået flere priser for sit forskningsarbejde og har fået stor international anerkendelse for sit banebrydende arbejde. Hendes forskningsfokus er årsagerne til Modic-forandringer, og ikke mindst, hvordan man bedst muligt behandler patienter, der lider af rygsmerter pga. denne sygdom.

Hanne Alberts forskningsarbejde med antibiotikabehandling til Modic-forandringer er så epokegørende, at det er blevet nævnt som baggrund for en mulig Nobelpris.

I de sidste 13 år har Hanne Albert behandlet knap 2000 patienter med Modic-forandringer.