Foredrag: Behandling af gigt v. overlæge Ulrich Fredberg

Pris: Medlem: 50 kr.
Ikke-medlem: 75 kr.
Tilmelding:

Senest 21. marts 2019 til e-mail gigtsilkeborg@gmail.com eller på tlf. 40 36 32 85.

Arrangør: Silkeborg lokalgruppe

Vær med, når den lokale og dygtige ledende overlæge Ulrich Fredberg fortæller om det fantastiske Regionshospital i Silkeborg, der for 6. år i træk - af patienterne - er valgt som Danmarks bedste, mindre hospital.

Ulrich Fredberg vil bl.a. fortælle om det imponerende udredningscenter på hospitalet samt reumatologisk afdeling. Her får speciallæger inden for gigtområdet for hele Danmark deres specialuddannelse.

Få den nyeste viden om gigtbehandling

Ulrich Fredberg vil også give dig den nyeste viden om gigtbehandling, dvs. behandlingsformer og status for behandling inden for mange forskellige typer af gigtsygdomme. Endelig vil han fortælle om sine forventninger til fremtidens behandling af gigt.

Der bliver lejlighed til at stille spørgsmål til Ulrich Fredberg.

Der er kaffe og brød inkluderet i prisen.