Foredrag: Nyeste viden om slidgigt og leddegigt

Dato/tid: 28.03.2019 kl. 19:00
Sted: Kernehuset, trænings- og aktivitetscenter
Østeralle 33 v. Rutebilstationen
8400 Ebeltoft
Pris: Medlem: 40 kr.
Ikke-medlem: 60 kr.
Tilmelding:

Senest den 26. marts til Lillian Nedergaard, e-mail nedergaard.os@gmail.com, tlf. 52 50 18 82

Arrangør: Syddjurs lokalgruppe

Har du slidgigt (artrose) eller leddegigt - eller er du pårørende? Så kom til et lærerigt foredrag, når reumatolog, uddannelsesansvarlig overlæge, klinisk lektor, ph.d., på Aarhus Universitetshospital Mogens Pfeiffer kommer og deler ud af den nyeste viden på området.

Syddjurs lokalgruppe har på opfordring valgt at afholde arrangementet i Ebeltoft og håber på stor opbakning til arrangementet.

Mogens Pfeiffer har i et interview i Århus Stiftstidende i sommeren 2018 udtalt, at "leddegigt har vi fået skovlen under". Og lokalgruppen har derfor bedt ham at underbygge denne udtalelse. Vi har også bedt om at give deltagerne indsigt i, hvad der sker rent forskningsmæssigt - både inden for slidgigt og leddegigt.

Der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål i løbet af aftenen.

• Sluttidspunkt: kl. 21.
  • Der kan købes kaffe/te/kage i pausen