Foredrag: Kroniske smerter og behandling på smertecenter

Dato/tid: 07.02.2019 kl. 19:00
Sted: Rosenvænget
P. Knudsens Vej 6
8930 Randers NØ
Pris: Medlem: 50 kr.
Ikke-medlem: 75 kr.
Tilmelding:

Senest den 4. februar til Lillian Kammersgaard tlf. 86 49 19 59, e-mail lilliankammersgaard55@msn.com

Arrangør: Randers-Djursland-kreds

Lever du med kroniske smerter, eller er du pårørende? Du er inviteret til at høre den lokale læge Ulrik Edelmann, som kommer og fortæller om kroniske smerter, og hvordan behandlingen foregår på et smertecenter.

Mere om foredragsholderen

Ulrik blev uddannet læge i 1974 og uddannede sig i en årrække indenfor sygehusvæsenet, inden han startede egen praksis. Efter nogle år blev han overlæge på flyvestation Ålborg, hvor han bland andet fløj luftmissioner for Flyvevåbnets luftevakueringsenhed, som henter syge og sårede danske soldater hjem fra udlandet. Han er stadig overlæge af reserven. Han har også være ansat på Regionshospitalet Randers i det Palliative Team og overlæge ved smertecenter Skørping. Pt. arbejder han som freelance og tager af og til vikariater.

• Vi modtager kontanter og MobilePay.
  • Kaffe, te og kage kan købes.
  • Foredraget slutter kl. 21.
  • Parkering på områdets parkeringsplads.
  • Bybus nr. 6 holder tæt på indgangen.