AFLYST Foredrag: Smertebehandling ved gigt v. professor emeritus Kristian Stengaard-Pedersen

Dato/tid: 10.05.2021 kl. 19:00
Sted: MarselisborgCentret, bygning 8 (oven over varmtvandsbassinet)
P.P. Ørums Gade 11
8000 Aarhus C
Pris: Medlem: 50 kr.
Ikke-medlem: 75 kr.
Tilmelding:

På mail til gigtaarhuskredsen@gmail.com eller Lene Lau mobil 2627 9094

Arrangør: Aarhuskreds

Aflyst grundet Covid-19

Lever du med daglige smerter pga. gigtsygdom? Smerter er fællesnævner ved de fleste gigtsygdomme, så kom og hør professor emeritus Kristian Stengaard-Pedersen fortælle om effekt og bivirkninger ved smertestillende medicin og binyrebarkhormon ved bl.a. artrose (slidgigt) og inflammatoriske gigtsygdomme (f.eks. leddegigt).

Om foredragsholderen

Kristian Stengaard-Pedersen, Professor emeritus, MD, DMSci, er en af Danmarks dygtigste gigtlæger, og han har i en lang årrække været tilknyttet Aarhus Universitetshospital.

Praktisk

• Pga. anlægsarbejde i MarselisborgCentret er der kun indkørsel fra Kongsvangs Allé.
  • Kom i god tid af hensyn til parkering og husk at stille P-skiven. Husk også at indtaste registreringsnummeret på iPad'en ved indgangen.
  • Vi modtager kontanter og har MobilePay.
  • Foredraget slutter kl. 21.00.