AFLYST - Foredrag med professor emeritus Kristian Stengaard-Pedersen

Dato/tid: 01.10.2020 kl. 17:00
Sted: MarselisborgCentret, bygning 8, 1. sal (over varmtvandsbassinet)
P.P. Ørums Gade 11
8000 Aarhus C
Pris: Medlem: 50 kr.
Ikke-medlem: 75 kr.
Tilmelding:

Tilmelding til: gigtaarhuskredsen@gmail.com eller til formand Lene Lau på tlf. 2498 2020

Arrangør: Aarhuskreds

Aflyst

Binyrebarkbehandling ved gigtsygdomme.

Kom og vær med når en af de dygtigste gigtlæger i Danmark, Kristian Stengaard-Petersen, gennemgår binyrebarkhormonsystemet og ser på effekter og bivirkninger ved binyrebarkhormon.

Efter pausen kan der stilles spørgsmål vedrørende alle gigtsygdomme, Kristian Stengaard-Petersen kan svare på det meste.

Regn dog ikke med, at der kan gives individuelle konsultationer. Der kan kun svares i generelle vendinger.

Praktisk

• Vi overholder naturligvis alle gældende retningslinjer fra myndighederne, og der er således kun plads til 50 gæster. Det er derfor nødvendigt med tilmelding. Vi har god plads, og selvfølgelig spritter vi af og har masser af håndsprit.
  • Foredraget slutter ca. kl. 19.30. Bemærk tidspunktet!
  • Vi modtager kontanter og har MobilePay.
  • Kom i god tid af hensyn til parkering og husk at stille P-skiven. Husk også at indtaste registreringsnummeret på Ipad'en ved indgangen.

Da situationen med coronasmitten stadigvæk er meget usikker, har vi valgt at udsætte vores foredrag om binyrebarkbehandling ved gigtsygdomme med professor emeritus Kristian Stengaard-Pedersen.

Vi håber at kunne afvikle det i 2021.