Motionsaktiviteter i Nordsjælland - dyrk motion med andre

Gigt og motion hænger rigtig godt sammen. Faktisk har langt de fleste mennesker med gigt utrolig stor gavn af at dyrke motion, der er tilpasset deres behov.

Her kan du se de motionsaktiviteter, vi i øjeblikket tilbyder i dit lokalområde. Har du forslag til andre aktiviteter, er du velkommen til at kontakte os.

• Frederikssund - fysisk træning

I samarbejde med Frederikssund Fysioterapi tilbyder vi hold, hvor der fokuseres på:

• Balance
    • Stabilisering af muskelgrupperne omkring leddene
    • Udholdenhed
    • Ud- og afspænding

Underviser: fysioterapeut Henriette Vilhelmsen

Henriette har mange års erfaring med træning af mennesker med gigt og andre problemer i led og muskler.

Frederikssund Fysioterapi
    Østergade 30 M
    3600 Frederikssund

Frederikssund Fysioterapi

• Gilleleje – varmtvandsundervisning

GOK (Gigtforeningens Oplysningskreds) tilbyder i samarbejde med Gigtskolen hold i det varme vand.

Har du svært ved at træne på grund af begrænset bevægelighed eller smerter? Så kan varmvandstræning måske være noget for dig.

Undervisningen ledes af fysioterapeuter, afspændingspædagoger eller mensendieck-lærere og foregår på mindre hold, hvor der tages hensyn til den enkelte deltagers fysiske formåen og behov.

Du kan læse mere om varmtvandsundervisning på gigtskolen.dk

Fysioterapeuterne
    Fiskerbakken 19
    3250 Gilleleje

Gigtskolen, v/ Anders Glargaard
    E-mail anders@gigtskolen.dk
    Træffetid: Mandag, tirsdag og torsdag fra kl. 10-12

• Hillerød - fysisk træning

Gigtforeningens lokalgruppe i Hillerød og Fysioterapien i Centrum samarbejder i et træningstilbud for gigtpatienter.

Træningen foregår på små hold, så træningen tilpasses præcis dit niveau. Du vil blive vejledt af fysioterapeuter med erfaring inden for træning af gigtpatienter.

Fysioterapien i Centrum
    Hostrupsvej 21