Din krop skal være i balance – viden om zoneterapi og akupunktur

Dato/tid: 11.04.2023 kl. 19:00
Sted: Valby Kulturhus
Valgårdsvej 4
2500 Valby
Pris: Medlem: 50 kr.
Ikke-medlem: 75 kr.
Tilmelding:

Tilmeld dig her senest 4. april 

Arrangør: Københavnskreds

Vi mennesker er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer som det skal, bliver der ubalance. Resultatet er ofte sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Zoneterapi kan hjælpe til at genoprette kroppens egen balance.
Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne som kaldes en reflekszone. Hvis der er ømhed i en reflekszone, hænger det ofte sammen med, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt.

Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer, kan zoneterapeuten påvirke organerne til en bedre funktion, og dermed styrke kroppen til at søge efter en optimal balance.

Akupunkturens filosofiske lære baseres på vekselspillet mellem to modsatte principper YIN og YANG, der styrer mennesket. Så længe de to faktorer er i balance, er mennesket sundt og rask.

Lene Schmidt fra De Danske Zoneterapeuter vil uddybe hvorfor og hvordan de behandler hvert enkelt menneske individuelt og ikke nødvendigvis ud fra fx diagnosen gigt.
Ethvert menneske har sin historie, sine årsagssammnenhænge til udviklingen af ubalancer/sygdom og her ligger ofte hemmeligheden i de mange gode resultater ved zoneterapi og akupunktur, når man sammen med klienten, finder årsagen til ubalancer og sammen finder en vej ud af dem til en bedring.

Lene Schmidt har rigtig gode behandlingstilbud med til deltagerne af dette arrangement.

Praktisk

  • Vi serverer vand og frugt.
  • Arrangementet foregår i Lokale 1 på 5. sal – der er elevator.