Fællessang

Pris: Medlem: 75 kr.
Ikke-medlem: 100 kr.
Tilmelding:

Man tilmelder sig og betaler, via dette link: https://koebenhavnskreds.nemtilmeld.dk/9/
senest d. 29. maj

Arrangør: Københavnskreds

Kom og vær med til fællesang.

Vidste du, at det er dokumenteret, at det er sundt at synge ?

Lasse Skovgaard der arbejder professionelt med både musik og sundhedsforskning, tager dig i aften med på en rejse i musikkens og sangens velgørende indvirkninger på os.

I foredraget kommer vi hele vejen rundt om den nye højskolesangbog. Du kan være med til at synge eksempler på nye sange, der er kommet med, og på sange, der har fået lov til at blive.

Fællessangen trives i disse år, og det er faktisk videnskabeligt bevist at det er sundt at synge.

Foredraget præsenterer på en underholdende måde forskning om sangens – og fællessangens – sundhedsskabende effekter. Undervejs synger vi i fællesskab en række eksempler.

Og går hjem sundere, end da vi kom.

• Vi sørger for vand og frugt
  • Der er elevator til 5. sal.
  • Arrangementet varer ca. 2 timer.