Aflyst Foredrag: Det er sundt at synge

Senest den 27. maj til Hanne Bertelsen, tlf. 50905129, e-mail habe@post.tele.dk

Arrangør: Københavnskreds

Aflyst grundet Covid-19

Kom og vær med når Lasse Skovgaard der arbejder professionelt med både musik og sundhedsforskning, tager dig med på en rejse i musikkens og sangens velgørende indvirkning på os.

Vidste du, at det er dokumenteret, at det er sundt at synge ?

I foredraget kommer vi hele vejen rundt om den nye højskolesangbog. Du kan være med til at synge med på nye sange, og på sange, der har fået lov til at blive.

Fællessangen trives i disse år, og det er faktisk videnskabeligt bevist at det er sundt at synge.

Foredraget præsenterer på en underholdende måde forskning om sangens – og fællessangens – sundhedsskabende effekter. Undervejs synger vi i fællesskab en række eksempler.

Og går hjem sundere, end da vi kom.

Praktisk:

• Deltagerbetaling bedes indbetalt inden arrangementet, enten på
    Mobilepay nr. 72717  eller Bank  Reg.nr. 4316 Konto 4768142335
    Skriv venligst NAVN og SANG i kommentarfeltet.
  • Husk også at tilmelde dig.
  • Du får udleveret vand på flaske.
  • Arrangementet varer ca. 2 timer.

Hvis corona restriktionerne om mundbind/visir stadig er gældende for fællessang Juni 2021, vil Københavnskredsen indkøbe visirer til alle deltagere.

Ellers vil alle til den tid gældende retningslinjer omkring corona blive fulgt. Vi har håndsprit og holder afstand, så du kan trygt møde op.