Foredrag: GLA:D-træning for dig med artrose i hofte og knæ og ryg

Dato/tid: 05.10.2020 kl. 15:00
Sted: Den Gule Villa
Dirch Passers Allé 2
2000 Frederiksberg
Pris: Medlem: 100 kr.
Ikke-medlem: 125 kr.
Tilmelding:

Senest den 28. september til Hanne Bertelsen, tlf. 50 90 51 29, e-mail habe@post.tele.dk

Arrangør: Københavnskreds

Kom og vær med til GLA:D-træning for hofte, knæ og ryg, når tre fysioterapeuter fra Fysioterapi & Fitness Østerbro, fortæller om artrose (slidgigt) og gennemgår en træningstime, hvor alle kan være aktivt med.

Connie, Heidi og Eva er certificerede fysioterapeuter, der er specifikt uddannet til at give et uddannelses- og træningstilbud til alle, med symptomer på artrose i hofte, knæ og ryg.

• Fysioterapeuterne vil fortælle om artrosens kendetegn, risikofaktorer, behandlingsmuligheder, træning og fysisk aktivitet, smertehåndtering, hjælp til selvhjælp, samt de tests, der anvendes.
  • Hør også om træningsforløbet for GLA:D og få en gennemgang af en typisk træningstime.

GLA:D står for Godt Liv med Artrose i Danmark. Formålet med GLA:D-træning er, at gennem specifik træning og tilegnet viden, at reducere smerter og forbedre funktionsevnen, så du får en lettere hverdag, og at en eventuel operation kan udsættes eller undgås.

GLA:D ryg-træning er et nyt tilbud

Betaling ved tilmelding, som først er gældende, når betalingen er registreret:

• Flintholm og Lindevang metrostationer er tæt på, der er god busforbindelsen med kort gåafstand
  • Der er handicapvenlig adgang samt elevator i Den Gule Villa.
  • Bankoverførsel: Reg.nr. 4316, konto nr. 4768142335. Anfør navn på deltager samt dato for arrangementet, eller betal via
    MobilePay: 72717. Anfør navn på deltager samt dato for arrangementet.
  • Der serveres kaffe og frugt. Medbring selv vand.
  • Mød op i tøj så du kan være med til øvelserne.
  • Arrangementet varer ca. 2 timer.