Foredrag: Lægekunst eller Lægevidenskab – det er det store spørgsmål

Pris: Medlem: 95 kr.
Ikke-medlem: 120 kr.
Tilmelding:

Senest den 01.september til Hanne Bertelsen, tlf. 50905129, e-mail habe@post.tele.dk

Arrangør: Københavnskreds

Kom og hør med når Robin Christensen fortæller i humoristiske termer, underholdende og perspektiverende om en lægebranche, der bliver presset fra alle sider, og kun sjældent får lov til at være eksperter.
Når vi bliver syge forventer vi alle noget særligt af vores læge – men, hvor meget bestemmer denne læge egentlig selv ?
Og hvorfor handler det altid – også – om penge ?
Robin tager bl.a. udgangspunkt i sine erfaringer fra RADS (Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin) og Medicinrådet.
I dagens Danmark er lægens ”frie ordinationsret m.v.” udfordret af et stigende pres fra myndighederne.
Størsteparten af de forskningsprojekter der bliver sat i gang, omhandler netop lægestandens evne til at forudsige fremtiden for den enkelte patient.
Der er lagt i ovnen til en kontroversiel opsang og gode grin, der – som titlen antyder – humoristisk og sarkastisk, beskriver styrker og svagheder, ved at topstyre den danske lægegerning.

Om Foredragsholder:
Robin Christensen er professor og daglig leder af Musculoskeletal Statistics Unit på Parker Instituttet, Frederiksberg Hospital. Han har mange års erfaring med samarbejde med læger, og kender deres kvalifikationer inden for beslutningstagning.

Praktisk:

• Der skal betales for dette arrangement ved tilmeldingen, og denne er først gældende når betalingen er registreret.
    Benyt venligst:
    Mobilepay: 72717 – skriv deltagernavn og dato for arrangement
    Bankoverførsel: Reg, nr. 4316  Kontonr. 4768142335 – skriv deltagernavn og dato for arrangement.
  • Der serveres kaffe og småkager
  • Der er adgang til Valby Kulturhus via indgang på Toftegårds Plads eller Valgårdsvej.
    Der er elevator til 5. sal, lokale 1, og let adgang for gangbesværede.
  • Arrangementet varer ca. 2 timer inkl. en pause.