Kom og oplev glæden ved Line Dance

Pris: Medlem: 100 kr.
Ikke-medlem: 125 kr.
Tilmelding:

Tilmelding seneste den 15. marts til Hanne Bertelsen, tlf. 50 90 51 29, e-mail habe@post.tele.dk.

Forudbetaling enten på Konto:  Reg.nr. 4316, Kontonr. 4768142335 eller på MobilePay nr. 72717.
Tilmeldingen er først gældende, når indbetaling er registreret.

Arrangør: Københavnskreds

Slip din indre dansemus løs og kom med til en oplevelsesrig aften fyldt med masser af dansetrin, dejlig countrymusik og højt humør.

Kom med, når Mørkhøj Country Line Dancers besøger Københavnskredsen, både med optræden og undervisning. De vil først give en smagsprøve på, hvad Line Dance er. Når du har oplevet det, og stemningen er slået an med den glade countrymusik, er du sikkert klar til selv at prøve nogle enkle trin og mærke, hvordan glæden og fællesskabet går lige i blodet.

Det er god motion for både krop og smilebånd, og den rytmiske musik vil hurtigt få dig ud på gulvet for at bevæge dig i det omfang, du kan og har lyst til. Danserne har mange års erfaring, og alle får mulighed for at prøve nogle enkle trin under kyndig vejledning i et passende tempo.

Vi glæder os til en fornøjelig aften sammen med dig.

• Du kan både danse alene eller sammen med en anden.
  • Der serveres kaffe og kage, og det er muligt at købe øl/vand m.v. i caféen.
  • Arrangementet finder sted i Teatersalen i stuen.
  • Tilmeldingen er først gældende, når indbetaling er registreret.
  • Der er let adgang for gangbesværede og kørestol.
  • Det er muligt at benytte indgangen via Toftegårds Plads.