Kom til generalforsamling i Københavnskreds

Århusgade 101-103
2100 København Ø
Tilmelding:

Gigtforeningens sekretariat, tlf. 39 77 80 20, e-mail frivillig@gigtforeningen.dk

Arrangør: Københavnskreds

Kom med til den årlige generalforsamling i Gigtforeningens Københavnskreds. Aftenen sættes i gang med et spændende oplæg om medicinsk cannabis ved Henrik Rindom, som er psykiater og overlæge tilknyttet Hvidovre Hospital samt Stofrådgivningen i København. Henrik Rindom har særligt beskæftiget sig med såvel alkohol- som stofmisbrug.

Københavnskredsen har brug for flere frivillige og er ved at starte en ny frivilliggruppe. Så kom med, hvis du har lyst til at arrangere spændende aktiviteter for mennesker med gigt. Vi mangler også frivillige, der har lyst til at arbejde med synlighed og regnskab. Vi glæder os til at møde dig!

På generalforsamlingen kan du også høre om årets gang i kredsen, ligesom du kan gøre din indflydelse gældende med din stemme. Husk gyldigt medlemskort. Dagsorden ifølge vedtægterne.

Arrangementet slutter kl. 20.30