Foredrag: Sygdomsaktivitet hos patienter med psoriasisgigt

Dato/tid: 29.01.2019 kl. 19:00
Sted: Hareskovby Medborgerforening, Store bibliotekssal
Poppel Alle 12
3500 Værløse
Pris: Medlem: 50 kr.
Ikke-medlem: 60 kr.
Tilmelding:

Senest den 22. januar til Liselotte Holmberg, e-mail lthpet@gmail.com, tlf. 22 28 06 71

Arrangør: Hovedstad Nord-kreds

Har du psoriasisgigt, eller er du pårørende? Kom og hør et foredrag med Pil Højgaard, der er læge og har skrevet ph.d.-afhandling om psoriasisgigt.

Psoriasisgigt er en sygdom med symptomer som smerte, træthed, funktionsnedsættelse samt kosmetiske gener og forringet livskvalitet. Symptomer, som patienterne kan være påvirkede af.

Under foredraget vil Pil Højgaard gennemgå og diskutere de hyppigst anvendte metoder, som lægerne bruger til at vurdere symptomer og sygdomsaktivitet hos danske patienter med psoriasisgigt.

Du kommer også til at høre om et stort, internationalt projekt, der stiler mod at skabe global enighed om, hvordan læger og forskere bedst evaluerer effekten af en medicinsk behandling hos patienter med psoriasisgigt.