Adgang til rabatter i medlemsshoppen Borg & Bigum

Som medlem af Gigtforeningen får du store rabatter i Borg & Bigums webshop – køb luksusvarer fra blandt andre Kähler, House Doctor, Eva Solo og Philips.

Varer fra Borg og Bigum

Ny medlemsfordel - kun i Gigtforeningen.

Som medlem af Gigtforeningen har du mulighed for at forkæle dig selv eller en ven med luksusvarer fra Kähler, House Doctor, Eva Solo, Philips og andre kendte mærkevarer.

Hvis du handler i medlemsshoppen, der er lavet i samarbejde med Borg & Bigum, så støtter du også forskning i bedre behandling og forebyggelse af gigt, for en del af overskuddet fra salget går til blandt andet til forskning i bedre behandling og forebyggelse af gigt.

Priserne ligger altid under de vejledende butikspriser, på nogle af produkterne sparer du mere end 50 procent!

Sådan gør du

For at handle i Borg & Bigums webshop skal du klikke her og udfylde alle felterne:

Brugernavn: Dit medlemsnummer
Adgangskode: gigt (med små bogstaver)

Bliv medlem af Gigtforeningen nu

Få adgang til medlemsshoppen Borg & Bigum - og få del i mange andre af Gigtforeningens medlemsfordele.

Et personligt medlemskab i Gigtforeningen koster 225 kroner årligt.

Ja, jeg vil gerne være medlem og få del i alle fordelene

Læs mere om dine medlemsfordele

Senest opdateret 04.01.2016