Rabat på kør-selv-ferie hos Happydays

Rejs væk fra hverdagen - til specialpris med Gigtforeningen og rejseudbyderen Happydays, der er specialiseret i kør-selv-ferier til feriedestinationer i Europa.

Som medlem af Gigtforeningen får du specialpriser hos Happydays, der tilbyder kør-selv-ferier i hele Europa.

Vi sørger for, at du løbende får særtilbud på alt fra slotsferier, der er skræddersyet til den romantiske miniferie, såvel som familiens sommerferie ved Gardasøen – og som medlem af Gigtforeningen får du op til 300 kroner i rabat pr. person i forhold til normalprisen på Happydays’ hjemmeside.

Høj kvalitet og service - og lidt ekstra godt

Happydays samarbejder kun med kvalitetshoteller, hvor du som gæst oplever et højt serviceniveau, og hvor du modtages med et stort smil ved ankomsten. Ofte har opholdene også ”lidt ekstra” med i pakken, som gør ferieturen til noget særligt – f.eks. en vinsmagning, en velkomstdrink eller en wellnessbehandling.

Happydays, der har kontor i Frederikshavn og blev grundlagt i 2004, består af 37 medarbejdere med en fælles vision om at skabe rejser – med glæde.

Sådan får du rabat

Du får din rabat, når du oplyser rejsekoden ”GIGTFORENINGEN” til Happydays – både online - gå direkte til specialtilbud for Gigtforeningens medlemmer  
- og telefonisk bestilling på tlf. 70 20 34 48. Rejsekoden er din garanti for, at der fratrækkes 150 kroner pr. person ved ophold på op til tre overnatninger og 300 kroner for ophold med mere end tre overnatninger.

Rigtig god tur!

Bliv medlem af Gigtforeningen nu

Få rabat på kør-selv-ferie i Europa - og få del i mange andre af Gigtforeningens medlemsfordele.

Et personligt medlemskab i Gigtforeningen koster 225 kroner årligt.

Ja, jeg vil gerne være medlem og få del i alle fordelene

Læs mere om Gigtforeningens medlemsfordele

Senest opdateret 30.06.2017