Spar penge på billeje hos Europcar - og støt en god sag

Hvis du skal leje bil i år, kan du som medlem af Gigtforeningen spare gode penge ved at leje igennem biludlejningsvirksomheden Europcar.

Europcar er blandt verdens største biludlejningsselskaber med biler i mere end 140 lande. Du finder Europcar i alle større byer samt i lufthavnene.

Disse rabatter får du hos Europcar, når du er medlem af Gigtforeningen:

Rabat pr. uge 200 kroner.
Rabat pr. weekend 100 kroner.
Rabat pr. dag 50 kroner.
Maks. rabat 400 kroner.
10 procent rabat på billeje i udlandet.

Sådan får du rabatten

Rabatten fratrækkes, når du reserverer via vores danske reservationscenter på tlf. 70 11 33 55. Husk at oplyse aftale nr. 290989.

Europcar donerer 5 procent til Gigtforeningen af den samlede biludlejning i 2017, der er lejet af Gigtforeningens medlemmer.

Det med småt

Rabatten i Danmark fratrækkes det til enhver tid bedste pristilbud, herunder weekend- ferie- og helligdagstilbud. Rabatterne kan ikke kombineres.

Bliv medlem af Gigtforeningen nu

Få rabat på billeje - og få del i mange andre af Gigtforeningens medlemsfordele.

Et personligt medlemskab i Gigtforeningen koster 225 kroner årligt.

Ja, jeg vil gerne være medlem og få del i alle fordelene

Læs mere om Gigtforeningens medlemsfordele

Senest opdateret 09.01.2017