AquaPunkt - træning i vand

AquaPunkt er øvelser i vand for dig, der gerne vil styrke din krop og lindre gener. Træningskonceptet er udviklet af Gigtforeningen og kan frit benyttes i svømmehallen.

Kvinde udfører en AquaPunkt-øvelse med skumvægte i hænderne

AquaPunkt er øvelser i vand for dig, der gerne vil styrke din krop og lindre gener. Træningskonceptet er udviklet af Gigtforeningen og kan frit benyttes i svømmehallen.

AquaPunkt er en serie øvelser, du udfører i vandet med særlige træningsredskaber, som du frit kan benytte, når du er i svømmehallen. AquaPunkt-træning styrker kroppen og lindrer smerter og gener i led, ryg og muskler.

AquaPunkt er enkle øvelser for arme, skuldre, ryg, mave, hofter og ben. Redskaber og beskrivelser af øvelserne finder du på AquaPunkt-vognen ved bassinet. Er du i tvivl? Spørg AquaCoachen – en særligt uddannet livredder, som kan hjælpe dig i gang og give dig gode råd.

Læs mere om AquaPunkt og se film med øvelserne

Spørgsmål og svar om AquaPunkt

AquaPunkt - gratis vandtræning i svømmehallen

AquaPunkt er et gratis træningstilbud fra Gigtforeningen til alle, der holder af at komme i svømmehallen. I enkelte svømmehaller er der desuden mulighed for at melde sig til AquaPunkt-holdtræning mod betaling.

Vi har udviklet AquaPunkt, da den nyeste forskning peger på, at der skal træning til, hvis du virkelig vil gøre noget ved dine gener i muskler og led.

Læs mere, hvorfor træning i vand er godt

Hvor kan jeg træne AquaPunkt?

Du kan træne AquaPunkt i svømmehaller over hele landet - det er nemt, effektivt og det virker. Og så er det som nævnt helt gratis, når entréen er betalt.

Find din nærmeste AquaPunkt-svømmehal

AquaMama – vandtræning for gravide

AquaMama er seks øvelser udviklet til gravide, der gerne vil holde sig i form og forebygge smerter i eksempelvis lænd og ryg.

Læs mere om AquaMama

AquaPlay – vandtræning for hele familien

AquaPlay er seks øvelser til familier og andre legesyge sjæle, der kan lide at styrke kroppen og samtidig have det sjovt i svømmehallen.

Læs mere om AquaPlay

Senest opdateret 09.05.2016